BUSY WEEK

Ik heb nog zoooveel wat ik weer op m'n blogje wil hebben dus deze week ga ik eens flink aan de slag haha. Afgelopen week was enorm druk, ik moest naar school, ging naar feestjes, moest 3 dagen werken en begon al een beetje met het leren voor mijn tentamens die volgende week beginnen. Nu ik dit zit te typen, zit ik met heel veel spierpijn op de bank op mijn kamer in Tilburg, ik moet zo weer naar school, maar ben helemaal kapot... vanavond even helemaal NIKS!
Zondagmiddag zijn mijn ouders teruggekomen van een weekje vakantie. Ik had het idee om wat lekkere hapjes te maken en gewoon heerlijk met z'n vieren voor de tv te eten. Lekker relaxen... met voetbal voor mijn vader ofcourse.
Maandag was ik een dagje vrij, prima! Ik trok mijn uggs aan, want ik had het al zo koud haha dat wordt nog wat met mij in de winter. Verder deed ik de boodschappen en wat dingetjes voor school.
We hadden al een tijdje zin in lasagne en 'vroeger' maakte we altijd deze van sonja bakker. Ik vond die altijd erg lekker dus besloot ik om deze weer eens te maken en hij viel in de smaak :) Na het eten ben ik weer naar mijn kamer in Tilburg gegaan.


De wekker stond om 5:30 super vroeg, maar helaas was ik al veel langer wakker. Ik werd heel misselijk 's nachts en heb amper kunnen slapen.

Een groene thee voor de buikpijn, ik kroop hierna nog even in bed in de hoop dat mijn buikpijn wat minder werd.

Maar nee, dit was het uitzicht voor de rest van de ochtend.... ziek in m'n bedje bleeehhhh
Rond 14:00 ging het wel weer een beetje, ik las op internet wat er tegen misselijkheid te doen was en daar stond dat een stukje lopen in de buitenlucht wel eens kon helpen. Ik ging naar buiten, deed wat boodschappen en maakte een goede lunch voor mezelf, want ik had nog niets naar binnen kunnen krijgen.


' s Avonds maakte ik een salade, omdat dit nog best licht is ivm mijn misselijkheid. Gelukkig voelde ik me weer een stuk beter.

Ik heb verder heel de avond lekker tv gekeken en een beetje rustig aan gedaan.

Woensdag ochtend, lekker ontbijtje met banaan/caramel kwark van optimel, rozijntjes en een paar pepernoten, jammieee

Ik besloot om m'n new balance weer eens aan te trekken, deze had ik al veeel te lang niet meer gedragen en ze lopen echt heerlijk!
 Lesje Statistiek op school, saaaai haha.... veel te veel cijfers allemaal
 Na mijn lessen ging ik niet naar mijn kamer, maar naar mijn ouders en zusje. We hadden afgesproken om sushi te gaan eten, aangezien we nog kortingsbonnen hadden en daar wilden we wel gebruik van maken. De outfit die ik droeg krijgen jullie nog te zien, maar hier alvast een foto met mijn zusje erbij. 


Heerlijk gegeten! Ik hou heel erg van vis en ook van sushi dus het smaakte allemaal weer goed. We gaan normaal nooit zo vaak sushi eten, en nu ineens 2 weken achter elkaar... dus voorlopig even geen sushi meer
Donderdag ochtend weer op weg naar school, met een cappuccino'tje!
's Avonds naar een feestje in Tilburg en dit is wat ik aan had.

Ik ging er samen heen met een vriendinnetje uit m'n klas. We hebben een super leuke avond gehad en lagen om ongeveer 5:00 in bed pffoeeh. Dat is dus ook waarom ik van vrijdag geen foto's heb, die dag bestond namelijk uit: slapen, werken, slapen en nog eens slapen!
Zaterdag moest ik weer vroeg uit m'n bed om de hele dag te gaan werken. 's Avonds kwam ik echt helemaal kapot thuis en besloot ik even te gaan liggen. Daarna ging ik me omkleden, omdat ik 's avonds weer een feestje had. Deze ketting had ik al heel lang niet gedragen, ik twijfelde, en koos toch voor een andere ketting hihi


Met m'n vriendinnen op het feestje, het was weer een hele toffe, leuke, gezellige avond... en ja, weeeer laat thuis
De volgende ochtend weer uit bed samen met mijn zusje, ik om te gaan werken.. je ziet het hier nog zo, maar ik was echt heel moe en had toch ook wel een klein beetje een kater. en zij, omdat ze met m'n ouders en oom en tante ging varen. Wat was ik jaloers, ik moest heel de dag werken en het was zo rustig vanwege het lekkere weer dat ik graag mee had gegaan op de boot.


's Avonds aten we gezellig met z'n allen bij ons in de tuin. De barbecue ging (denk ik) voor de laatste keer aan deze zomer.. wat smaakte het lekker.

1 opmerking:

  1. Die New Balance zijn echt super leuk, nog nooit ergens gezien in die kleuren! En pepernoten in de yoghurt is een heeeele goeie (:

    BeantwoordenVerwijderen