TENTAMENS DONE WEEK


Omg, mijn tentamens zijn gewoon VOORBIJ! jaaa, wat was ik blij toen het vrijdag 10:00 was en ik het laatste woord op mijn marketing tentamen schreef. Vanaf nu ben ik lekker een weekje vrij, nouja vrij, vrij van school in ieder geval! Ik moet namelijk maandag(vandaag), dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag gewoon lekker werken. Gelukkig heb ik ook veel leuke dingen ingeplant deze week, ik ga namelijk woensdag afspreken met een vriendinnetje die ik al heeel lang niet gezien heb, ik ga donderdag naar Antwerpen met mijn moeder en zusje, en last but zeker not least.. ik ga vrijdag voor het werk een nieuw autotje ophalen, can't wait!

Maandag ochtend keek ik nog snel even wat door, om vervolgens mijn tentamen te gaan maken. Ik reisde hierna naar huis en ging naar mijn ouders om weer verder te leren. Niet meer foto's van de maandag, lag ook weer vroeg in bed.Dinsdag: Goed begin van de dag, water met citroen en munt, smaakte goed!


Ik maakte weer een tentamen en ging weer naar het huis van m'n ouders. Helaas zijn er nu spoorwerkzaamheden in Tilburg en moest ik een halfuur wachten in Den Bosch op mijn trein, dus dan maar een Starbucksje halen, ik nam een kleine cappuccino!

Ik besloot om te gaan leren voor Donderdag, aangezien het tentamen van Woensdag niet mijn sterkste punt was (Statistiek). Deze moet ik nu in februari inhalen, maar dat vind ik geen probleem.


M'n vader was heel de avond al bezig met foto's van vroeg en stuurde er af en toe eentje door in de groepsapp haha, dit zijn mijn zusje in ik toen we klein waren.

Heel erg interessant allemaal, hier keek ik wat ik precies moest leren voor Donderdag.

Woensdag maakte ik een lekkere lunch voor mezelf, kaas met tomaatjes en geitenkaas met honing.

Ik werd gebeld dat er geïnteresseerden waren voor mijn kamer en ze zouden donderdag al langs willen komen. Ik vertrok naar m'n kamer om op te gaan ruimen, ik heb daarna nog verder geleerd voor m'n tentamens. -> ik ga weer bij mijn ouders wonen, omdat ik na deze tentamenweek niet veel meer op school hoef te zijn en het dus sonde van het geld is als ik hier blijf. In plaats komt er een autotje die ik vooral zal gebruiken

Laatste tentamen!!!! Marketing leren

Nog even een schematje in m'n hoofd stampen om daarna lekker te gaan slapen. 


Woehoe, tentamens zijn voorbij! Mezelf maar (weer) trakteren op een Starbucks, deze keer een caramel cappuccino.
 Ik wist niet hoe snel ik naar huis vertrok, om lekker op bed neer te knallen, expeditie robinson terug te kijken en heerlijk te chillen! Ik moest wel weer de koopavond werken en ben vervolgens nog naar een paar vriendinnetjes geweest, we hebben heerlijk kunnen bijkletsen. 


Zaterdag stond ik alweer vroeg op om samen met m'n vader een proefritje te maken in het nieuwe autotje, zal ik volgende week meer over vertellen! Daarna direct door naar het werk en toen ik thuis kwam plofte ik lekker buiten in de stoel met een jillz. Ik had allemaal wilde plannen om uit eten te gaan en te gaan stappen, maar na een super drukke dag werken en die hele week tentamens was ik dood moe. Ik kon 's avonds mijn ogen niet lang open houden en lag om half 10 al in m'n bed. Zondag wilde ik lekker uitslapen, maar omdat ik al zo vroeg in bed lag werd ik rond 8:30 alweer wakker. Ik deed lekker op m'n gemak en ging daarna met mijn ouders varen.. tenminste dat was de planning. Toen we bij de boot aankwamen stond er een super harde wind en dit was nou niet echt vaar-weer haha. We besloten om op het terras te gaan zitten met een drankje en lunchte gezellig aan het water.


Ik met mijn vader op het terras. 's Avonds gingen we nog naar de verjaardag van mijn neefje en nichtje, wat erg gezellig was! Nu begint mijn vakantie/werk week en ik zit nog steeds in m'n pyjama beneden dus ik moet opschietennn haha! 

3 opmerkingen:

  1. Leuke foto's! Wat fijn dat je tentamens voorbij zijn :) Geniet van je vakantie en werkze!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's! Vind dit soort artikelen altijd erg leuk om te lezen! ah bij je ouders wonen kan soms ook wel erg fijn zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Fijn dat je tentamens voorbij zijn! Ik vind je kamer er erg mooi uitzien, maar thuis wonen is ook wel fijn ja :)

    BeantwoordenVerwijderen