WORK IT WEEK

Heerlijk weekje was het weer! Ik heb veel gewerkt bij mijn (inmiddels) oude werkgever. Afgelopen zondag was mijn laatste dag en ik begin over 2 weken bij mijn nieuwe baantje als verkoopster bij Open32. Ook heb ik genoten van een aantal vrije dagen. Veel bijgekletst met vriendinnen, geshopt en in het weekend naar een leuk feestje geweest. Inmiddels weer een nieuwe week begonnen met vandaag een druk dagje, ik moest nog van alles regelen want de rest van de week zit ik in Berlijn. Morgen ochtend neem ik heeel vroeg de trein naar Amersfoort en vanuit daar ga ik met de snellere trein richting Berlijn met school. We moeten veel voor een project doen, maar ik hoop dat ik ook wel wat vrije uurtjes heb.. ben benieuwd! 

Mijn laatste weekje werken bij Lake Side begon op maandag, dit was nog voor de winkel open ging.

's avonds ging ik naar mijn kamer om alle spullen in te gaan pakken en om meubels uit elkaar te halen.

Dinsdag werkte ik weer de hele dag. Mijn zusje moest op voor haar theorie examen, maar ze was helaas gezakt (1 foutje te veel). 's Avonds ben ik met haar sushi gaan eten om haar wat op te vrolijken. Daar ging mijn goede voornemen, om weer wat gezonder te eten.


Woensdag ruimde ik mijn kamer thuis bij mijn ouders op en kwam er 's middags een vriendinnetje langs. 's Avonds ging ik naar een vriendin in Tilburg die ik al lang niet had gesproken. We aten samen en dronken daarna lekker wat kopjes thee.

Donderdag ochtend gingen we eerst met z'n allen naar de tandarts, jaarlijkse controle en helaas moet ik als enige weer eens terug. Daarna gingen mijn moeder, zusje en ik naar Antwerpen.. lekker shoppen!


Op vrijdag ochtend deed ik veel voor het project, alvast voor Berlijn. Daarna ging ik met mijn vader dit Ford Ka'tje ophalen waar ik al over schreef!

Zooooo blij mee!!!


Vrijdag avond werkte ik weer de koopavond, daarna ging ik naar huis en kroop ik lekker op de bank bij de openhaard.

Ook op zaterdag moest ik weer heel de dag werken, daarna ging ik door naar vriendinnen waar ik bleef eten. Daarna gingen we door naar een feestje in 013! Het was een super avond


Zondag was het dan mijn allerlaatste werkdag bij Lake Side. Heb er een leuke tijd gehad, maar ben toe aan een nieuwe uitdaging!


Dood moe na een weekend werken + feesten op de bank, ik ging lekker vroeg mijn bedje in.

6 opmerkingen:

 1. Drukke week heb je gehad! Wat is die fluffy sjaal leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ah leuk om te lezen! Toffe auto! Fijne week! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslagje! Veel plezier in Berlijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke foto's! X Laura www.mixtfashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ah klinkt als een week vol lekker werken en ook ontspannen!

  BeantwoordenVerwijderen