WHAT A WEEK


Inmiddels is het denk ik al wel weer 2 weken geleden dat ik een diary plaatste, excuse me! Ik zit heb het op dit moment gigantisch druk en daarbij voel ik me gigantisch slecht. Haha, ik ben normaal niet zo van het klagen, maar soms mag het wel eens. Ik voel me echt beroerd en ga telkens maar door met school en werk, terwijl ik ook eens rust moet nemen. Gelukkig was ik vandaag een keer vroeg klaar op school en kon ik vroeg naar huis. Op dit moment lig ik heerlijk in m'n bedje, even bij de komen van alles. Hieronder meer van wat ik allemaal heb gedaan afgelopen week! 


M'n suede mintgroene Puma's weer eens aan, ik vind het meer een zomer kleurtje, maar ze zitten zo lekker hihi

Nu ik weer thuis woon, heb ik mijn eigen plekje op zolder. Ik slaap hier veel beter dan dat ik deed in Tilburg, geen idee waarom?!


In het weekend ga ik vaak met vriendinnen thuis wat drinken. Het was al een tijd geleden dat ik ze had gezien, en we spraken deze keer af in een kroegje in de buurt. We hebben heerlijk bijgekletst en lekker wat wijntjes gedronken.

Hahaha, oke... het was dus gezellig!


Deze bloemen kreeg m'n moeder op haar werk van haar collega's! Ik vond ze zo mooi toen ze open gingen!


Afgelopen weekend ging ik niet alleen met m'n vriendinnen wat drinken in de buurt, maar besloten we om weer eens een keer uit te gaan, het was weer lang geleden en ook deze avond heb ik het echt naar mijn zin gehad.


Na dat weekend werd het weer tijd om veel aan school te doen. We hadden een belangrijke presentatie voor de eerste fase van het project.


We werkten die week zoveel aan het project, omdat het afgelopen vrijdag volledig ingeleverd moest worden. Donderdag hadden we al een presentatie gehad, en deze is helaas niet goed beoordeeld. We balen met z'n allen echt, want we hebben er zo hard aan gewerkt.. gelukkig krijgen we maandag een herkansing.


Vrijdag avond moest ik weer werken, toen ik thuis kwam was ik wel toe aan een wijntje. Mijn ouders hadden een hele lekkere rode wijn gekocht, jammie

Zaterdag moest ik de hele dag werken en daarna reed ik meteen door naar een vriendin. We aten een pasta met broccoli, champignons, kip en een roomsausje. Daarna keken we nog wat tv en aten we pepernoten hihi!

Ook zondag werkte ik de hele dag. Ik was moet toen ik thuis kwam en begon me niet lekker te voelen. Heerlijk op de bank dan maar en even niets doen.


Tijd voor een nieuwe week!

3 opmerkingen: