DIARY #10

Omdat ik de laatste paar weken nul van mezelf heb laten zien,wat ik allemaal heb gedaan.. hier een lange diary van ongeveer 3 weken bij elkaar, tot en met gisteren avond dus! Hierna wil ik gewoon per week weer een diary plaatsen, wel zo leuk haha! Goed, de afgelopen drie weken heb ik veel kunnen werken. Na de pitch die wij hadden voor ons project, is alles van het project goedgekeurd, en hoefden we allemaal bijna niet meer naar school. Ik ben slechts 1 keer naar school gegaan in die tijd, om een assessment presentatie te herkansen. Daarnaast heb ik dus veel gewerkt, afgesproken met vriendinnen en leuke dingen gedaan met mijn ouders.. en ook wel eens lekker: uitgerust! Op dit moment zit ik weer te leren voor 2 herkansingen die ik nog heb staan, volgende week! Daarna ben ik weer een hele tijd vrij, dus genoeg tijd om ook weer aan mijn blog te werken! Wiehoew we hadden een nieuwe melkopschuimer en die moest ik natuurlijk uitproberen, ik hou hiervan!

Klaar met pitch, we werden 2e en waren daar heel tevreden mee, het was hierna afwachten op onze punten.. en we hebben alles gehaald, jeej!


Schuinte snapchat foto's, omdat ik ze niet mooi recht krijg, hihi 


En nog een, excuse me, volgende diary ga ik weer letten op het formaat van de foto's


Dat weekend had ik een feestje, dit is wat ik droeg.

De week daarop vond ik het wel eens leuk om weer naar de primark te gaan, ik zag deze onesies hangen en kocht er eentje voor carnaval, haha!

Ook ging ik die week met mijn zusje nog naar een andere carnavalswinkel, ook dit jurkje ging mee naar huis; cheerleader met nog 2 ponpons erbij.

stelletje rare kinders


Ik ben begonnen om weer wat meer op mijn eten te letten, en avocado is echt zo mijn favoriet! Ik kan dit wel elke dag eten.


Heerlijk wakker worden in bed, en gewoon nog even kunnen blijven liggen <3 p="">

 Met alle vriendinnen samen willen we als dalmatiĆ«rs verkleed gaan met carnaval, dus even wat inspiratie op doen haha.
Het was best lekker weer toen ik naar school moest, om mijn presentatie te herkansen. Ik trok dit shirtje met vlinders weer eens aan, en vind hem eigenlijk best wel leuk nog!

 Ik gaf een presentatie over mezelf, wat ik tot nu toe op mijn opleiding allemaal heb geleerd en welke keuzes ik nog maakte voor semester 6.


Selfie na een dagje werken.

 Mijn tante kwam langs om mosselen te eten, en we zaten die avond lekker nog lang bij de openhaard.
Afsluiten met een lekker koffietje.Gezond doen, thee en een appeltje met kaneel.

Breakfast, yoghurt met bio muesli, kokosrasp en wat aardbeien uit de diepvries, en uiteraard weer met een kopje thee.

Vriendinnetje van mij gaat voor 4 maanden naar Curacao om daar stage te lopen, we gingen voor de laatste keer een avondje stappen.


De zaterdag erna hadden we afgesproken om sushi te gaan eten, ze nam van te voren deze heerlijke martini rose mee naar mee, smaakte super!


De zondag moest ik weer werken en na het werk ben ik lekker op de bank gaan zitten. 


Openhaardje aan!!

Afgelopen maandag at ik mijn ontbijtje lekker op bed, ik was namelijk een dagje vrij.

Ik besloot om lekker naar de zonnebank te gaan, vervolgens sprak ik met een vriendin af, deed ik boodschappen en kookte ik.


Afgelopen dinsdag en woensdag werkte ik weer 2 daagjes en deed ik daarna niet veel meer.

En nu is het alweer donderdag en studeer ik de hele dag, ik en van plan om toch wat meer foto's te  maken en mijn dagen bij te houden :) 

2 opmerkingen: