DIARY #11Afgelopen week was ik veel bezig voor school, ik had twee herkansingen en moest hier even goed voor leren! Ook boekte ik mijn vakantie, ging ik stappen en keek ik een hele leuke film in de bios! Het was soms druk, soms wat minder, prima weekje! Komende week ben ik lekker nog wat dagen vrij. Ook begint carnaval weer en hier in het zuiden wordt dat uiteraard goed gevierd! Ik ben van plan om een aantal dagen weg te gaan, maar welke dagen weet ik nog niet precies, we will seee!

Donderdag begon mijn dag met leren, ik heb namelijk 2 herkansingen nog staan die ik de week erop moest maken.

Tussen het leren door keek ik regelmatig naar buiten, weer sneeuw.. het maakte me een beetje chagrijnig :(Sinds kort drink ik dit eigenlijk heel de dag door, ik vind het echt super lekker! Dus ook bij het leren, jammie. Donderdag avond ging ik nog even de stad in samen met m'n zusje! Ik kocht wat leuke dingetjes, die ik snel zal laten zien.

Vrijdag stond ik best vroeg op, ik nam een lekkere douche, trok mijn nieuwe trui van de Bershka aan en ging daarna weer aan de slag, leren! 


Selfie, ik ontwijk hier totaal niet m'n leerwerk..


Ik maakte in mijn pauze lekkere dadel-bonbons! Haha, m'n nagellak moet trouwens nodig bijgewerkt worden! Ook hier ontweek ik echt niet mijn leerwerk..

's Avonds werkte ik de koopavond, en reed ik langs vriendinnetjes om ze op te halen om te gaan stappen! We gingen naar Tilburg en sliepen bij een vriendinnetje van mij.

Zaterdag ochtend vertrok ik weer vroeg richting huis, ik moest namelijk weer op tijd werken, na m'n werk reed ik meteen door naar een cafe waar alle vriendinnen van me waren. Een goede vriendin van me gaat vanaf dit weekend naar Curacao en hier hadden we haar afscheidsborrel. Rond 8/9 uur was ik weer thuis, omdat ook bij ons er een feestje was. We hadden een tiroler avond en hier zat ik lekker met m'n zusje aan het diner.


Ik lag best laat in bed, maar stond 's nachts weer vroeg op, omdat we met een aantal meiden onze vriendin gingen uitzwaaien die inmiddels voor 4 maanden naar Curacao is vertrokken.
Toen ik thuis kwam was ik kapot, ik kroop even m'n bed in en ging vervolgens 's middags verder met mijn leerwerk voor school!

's Avonds ging ik naar een vriendin van me, omdat we onze vakantie gingen boeken, in mei gaan we lekker een weekje naar Curacao!!! Ik heb er echt heel veel zin in.Helaas moest ik maandag weer richting school, tijd voor mijn eerste herkansing, engels! Ik was best laat thuis na deze herkansing en heb verder heel de avond zitten leren voor mijn volgende tentamen.

Dinsdag stond ik ook weer op tijd op om te leren, uiteraard begin ik met een kopje koffie!


Ik moest weer tot best laat naar school, en stond behoorlijk lang in de file op de terug weg! Het begon al donker te worden op weg naar huis.


Mijn moeder had heerlijke taco's gemaakt, en ik kon meteen aanschuiven toen ik thuis kwam van school.


Selfie met m'n zusje, we besloten om naar de bioscoop te gaan!


Tijd voor Homies!!!


Woensdag... ik kon heerlijk uitslapen! Ik ging samen met een vriend van me lunchen en daarna deed ik boodschappen, ook ruimde ik wat op in huis.


Donderdag werd ik wakker, en werd ik gebeld door een collega om te werken, dat deed ik! 


Onderweg naar m'n werk.


Pauze! :)


Goodmorning friday! Niet veel foto's vandaag, ik ging naar Eindhoven en kocht 1 shirtje bij de primark.. haha! Zal deze ook wel snel laten zien, daarna ging ik door naar huis en keek ik wat series op de bank. Ik ging 's Avonds weer richting m'n werk.. voor de koopavond.


Saturday morning, again; working time!


Nieuwe broek gekocht op het werk, oeps!


De rest van mijn outfit!

Zaterdag avond, na het werk; heerlijk op de bank bij de openhaard, ik voel me niet helemaal goed dus ga lekker op tijd m'n bedje in!

2 opmerkingen:

  1. Wat lekker dat je naar Curacao gaat! Lijkt me heerlijk daar :)
    Je hebt veel geleerd! Hopelijk is het deze week minder druk :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk dat je naar Curacao gaat! Ik heb er een paar maanden stage gelopen en het is echt een gaaf eiland!

    BeantwoordenVerwijderen