NEW IN

Het is weer tijd om al mijn nieuw gekochte items te laten zien! Ik heb de afgelopen tijd niet super veel gekocht, i.v.m. het vele geld uitgeven aan carnaval, jawel ik ben maar liefst 5 hele dagen gaan carnavallen. De een vind het sonde van zijn geld, de ander zou nog een dag langer gegaan zijn.. maar ik vind het goed zo en ik heb het echt super leuk gehad. Goed, terug naar de items, ik kocht er een aantal online en in de sale. Ook bestelde ik bikini's, die allemaal weer direct terug naar de postbode gingen want ze waren zo niet wat ik ervan had verwacht! Dus dat word nog even afwachten op de wat nieuwere collecties, die hopelijk snel in de winkels zullen liggen.. ik ga namelijk al in mei naar Curacao en daar wil ik wel de nodige spullen voor gekocht hebben. Allereerst hierboven de bekende Boy bag. Ben er super blij mee want deze past echt overal bij. Hij was €39,95 bij welovemusthaves.nl

Nog een tas, van forever 21! Deze kostte geloof ik €16,50 en is lichtblauw van kleur. Ik hou echt heel erg van die lichtblauwe en ook lichtroze kleur. Hij heeft 2 vakken die bovenaan allebei dicht kunnen. 

Lage witte all stars, die ik stiekem al een paar keer aan heb gehad, en dat zie je helaas ook al wel :( Maar toch kan ik ze wel weer makkelijk schoon krijgen. Deze waren €69.95 bij men at work en toen ik de app downloadde kreeg ik nog 5 euro korting dus dat was weer mooi meegenomen.

Nog een paar witte sneakers uit de Mango sale (jaja, ook al gedragen, het is te zien). €18 euro waren ze nog maar en in de outfit van een paar posts geleden droeg ik deze.

Een t-shirt uit de Zara sale voor €5.95! Dit is de achterkant van het shirt, de voorkant is gewoon effen zwart met een wit klein embleempje erop. 

Zwart wit gestreepte crop-top, lijkt een stuk langer op de foto dan dat hij is. €2,99 uit de Zara sale.

Zwart-wit shirtje van de primark. Ik dacht dat deze €5 kostte.

En als laatste deze geweldige langere rok, de stof is grijs gemĂȘleerd en hij zit echt zo lekker! Hij is van H&M en valt net over de knie, deze kostte €19,95! 

4 opmerkingen:

  1. Supermooi, je Boy bag look a like!

    http://www.styledbyromy.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waaauw die licht blauwe tas is echt onwijs mooi!
    Wat een eye catcher <3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love the 'blue jeans...' shirt and the blue bag is perfect!
    Nice clothes!
    HAPPY WEEK
    xoxo
    http://stylishpatterns.blogspot.com.es

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Je hebt echt een leuke kleding stijl al kijk ik zo.
    Ik vind vooral die blauwe tas leuk!!
    Geniet van je aankoopjes
    Liefs Shop It and Pop It

    BeantwoordenVerwijderen