KOS

Ik ben alweer een weekje terug, maar wat heb ik genoten van mijn vakantie in Kos. Het waren 12 super leuke dagen samen met mijn ouders en zusje. We hebben veel gedaan zoals een dagje naar bodrum, buggy rijden en een eilandtour, maar hebben ook heerlijk aan het strand gelegen. Hieronder een aantal foto's van mijn vakantie.


Hotel: Platanista. Het was een super fijn hotel met vriendelijk personeel en hele fijne kamers. Ik sliep samen met mijn zusje in een kamer.

 Ook zijn we een dagje naar Bodrum geweest. Het was echt bloedheet die dag, maar ik vond het wel heel leuk om het daar ook eens te zien (en daar te shoppen!!).

Op de kameel :)

Op de boot naar Bodrum.


Wijntjes bij het eten in leuke flesjes. Rood voor mijn vader, wit voor mijn moeder en rosé voor mijn zusje en mij.

Na het eten bleven mijn zusje en ik vaak in Kos-stad om nog wat drankjes te drinken en lekker te dansen! 

Ook gingen we een dag rijden met een buggy.

Mijn zusje en ik in de buggy, het was echt zo leuk!

Met mijn vader in Kos-stad.

Lekker aan de cocktails.

Het was elke dag echt stralend weer, dus we konden heerlijk naar het strand en in de zee!

Een Griekse salade, jammie!

Het uitzicht vanaf ons balkon, daarachter kun je de zee zien en als je goed kijkt zie je aan de andere kant van de zee Turkije liggen.

Gezellig uiteten bij een leuk Grieks restaurantje. We hebben echt genoten van deze vakantie. Ik vond Kos een heel leuk eiland. Er is van alles te doen voor jong en oud en ik zou hier zeker nog een keer terug naartoe willen.

4 opmerkingen:

 1. Ahh wat heerlijk! Ik ben ook één keer op Kos geweest en vond het inderdaad fantastisch. Wij zijn toen ook naar Bodrum geweest! Erg leuk om je foto's te zien, haha, daardoor wil ik nu ook weer terug!

  ♥♥♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk zeg! Leuke foto's heb je gemaakt, ik wil ook echt een keertje naar Kos :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Héél lang geleden ben ik daar ook een keer op vakantie geweest, met m'n ouders. Er was een hittegolf en er was gedoe met de reis waardoor we een nacht in de lobby van het hotel moesten slapen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat vervelend zeg! Je hebt dus niet zo'n goede ervaring met kos haha?

   Verwijderen