FASHION CONTENT STAGE


Om ook eens de focus te leggen op persoonlijkheid op deze blog de vraag: Wat doe ik precies naast bloggen? 

Zoals ik al eerder heb geschreven studeer ik modemanagement op TMO. Inmiddels zit ik in mijn laatste semester en dat houdt in dat ik eigenlijk niet meer op school kom. Ik loop namelijk sinds september stage bij de kleding webshop: perfectlybasics.nl, daar schrijf ik voor de webshop, maar ook voor allerlei andere kanalen. Ik leer erg veel van het bedrijf en vind ik vooral leuk om de hele dag met mijn grootste passie bezig te zijn: mode. Ik heb er bewust voor gekozen om stage te gaan lopen bij een kleding webshop, omdat ik alweer 3 jaar in een kledingwinkel werk -in het weekend- en ik ook eens een hele andere manier van verkopen wilde zien. Mijn stage bevalt tot nu toe erg goed, zo heb ik al meegewerkt aan een fotoshoot en schrijf ik regelmatig stukjes die op de site verschijnen. 

Naast mijn stage schrijf ik op dit moment een scriptie waar erg veel tijd in gaat zitten en waar ik dus verder erg druk mee ben. Ook werk ik in het weekend nog in een kledingwinkel: Open32, waar ik het heel erg naar mijn zin heb en waar ik ook hele leuke collega's heb. Tijd voor mijn familie en vrienden maak ik tussendoor vrij, zo heb ik regelmatig etentjes met mijn familie en was ik laatst met vriendinnen op vriendinnenweekend. Kortom: Volle dagen en drukke weken, maar dat betekent niet dat ik er ontzettend van geniet en dat ik plezier heb in waar ik op dit moment allemaal mee bezig ben. 

2 opmerkingen:

  1. Klinkt als een heeele drukke periode, maar wel heel erg leuk. Ik zit in een soortgelijke periode, maar jouw studie en stage lijkt me echt een heel stuk leuker!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het lijkt mij echt heerlijk om iedere dag bezig te zijn met mode!

    BeantwoordenVerwijderen