PANGASIUS SALADE

Ik ben weer in Tilburg en dat betekent dat ik weer heerlijk voor mezelf kan koken, iets wat ik echt leuk vind om te doen! Vandaag was ik overdag best misselijk dus wilde ik een beetje een lichte maaltijd, daarom koos ik voor een maaltijdsalade. Ik maak regelmatig zelf een salade, die vind ik veel lekkerder dan die kant en klare van de AH of jumbo en alle restjes kan ik morgen weer mee naar school, jummmm... Deze is goed gelukt, hij smaakte heerlijk al zeg ik het zelf! wat er allemaal in zit:

- 6 cherrytomaatjes (gehalveerd)
- 150 gram pangasius filet
- rucola sla (ongeveer 2 handjes)
- een handje penne
- halve komkommer
- half blikje olijven
- paar blokjes feta kaas
- paar kappertjes
- dille
- 2 eetlepels naturel dressing

Snijd de komkommer in kleine stukjes en halveer de tomaatjes. Verhit olijfolie in een pan en bak daar de pangasiusfilet in gaar. Tegelijkertijd kook je de penne gaar in kokend water (ongeveer 10 minuutjes). Pak een bord en doe er eerst wat rucola op, doe daarna de tomaat en de komkommer er doorheen. Voeg hier de dressing aan toe en meng het geheel door elkaar. Daarna de penne, pangasius, fetakaas en olijven toevoegen en als laatste nog wat kappertjes om het af te maken. Gooi voor wat extra smaak nog wat dille over het geheel.

3 opmerkingen:

  1. Oehalala, ziet er echt super jummie uit. Krijg er trek van, terwijl ik net heb gegeten hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oehh makkelijk en het klinkt lekker. Al eet ik geen vis, maar volgens mij is die prima weg te laten, toch?Al wordt het dan meer een pasta salade hihi

    BeantwoordenVerwijderen